Hirdetés

Letartóztatták a tassi férfit, aki a családjára gyújtotta a házat

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Letartóztatta a Kecskeméti Járásbíróság azt a 28 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy tavaly október közepén rágyújtotta a házat a feleségére és a gyermekeire Tasson.

A Kecskeméti Törvényszék az esettel kapcsolatban azt a tájékoztatást adta, hogy a gyanúsított férfi a korábbi sérelmei miatt felkereste a felesége szüleinek a házát Tasson, ahol az asszony és a három kiskorú gyermekük tartózkodott. A fiatal férfi többször is lekapcsolta a ház külső villanyóráját, majd a gázcsapot is elzárta.

Ezt követően a tetőtérbe mászott, ahol a nő és a közös gyermekeik laktak. A férfi törni és zúzni kezdett, ezt követően pedig tüzet gyújtott. A lángoló épületből pedig egyből elmenekült. A tűz miatt a lakóingatlan teljes tetőtere kiégett, sőt egy gázpalack is felrobbant a döbbenetes eset során. Az okozott kár több mint 15 millió forint lehet.

A tűz keletkezésekor az ingatlanban tartózkodó nőnek a szüleivel, valamint a gyermekeivel együtt sikerült kimenekülnie az épületből. A gyanúsítottat három nappal ezelőtt fogták el a kecskeméti rendőrök. Az ügyben eljáró nyomozási bíró elrendelte a büntetett előéletű férfi letartóztatását. A bíróság döntése nem végleges.

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés