Hirdetés

Megvan az orvosi szakvélemény: megpecsételődhet Lagzi Lajcsi sorsa

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

A zenész állapota a börtönben rohamos romlásnak indult, és felvetődött annak a lehetősége, hogy büntetését félbe kell szakítani. Most azonban minden kiderül.

Galambos Lajost 3 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélték gáz- és áramlopási ügyben. A zenésznek nagyon nehezére esett bevonulni a sittre, ugyanis már február óta börtönben kellene ülnie, azonban a bevonulás napjának időpontján közölte, hogy halasztást kért a súlyos betegsége miatt. Április 26-án nem volt mit tenni, be kellett vonulnia, nemrég azonban átszállították a börtönkórházba, miután állapota rohamosan romlott. Ügyvédje nemrég azt nyilatkozta, hogy a zenész nincs túl jó állapotban

Most a Bors azt írja, megvan az orvosi szakvélemény: a lap elérte Csontos Zsoltot, Galambos Lajos ügyvédjét, aki közölte, kézhez kapták az eredményeket, ám egyelőre  nem született döntés abban a kérdésben, hogy megszakítják-e ügyfele szabadságvesztésének letöltését.

"Ugyanakkor látva a papírokat, szakmailag nem látom indokoltnak a megszakítást és véleményem szerint nem is feltétlenül lenne ez hasznos" - vélekedett az ügyvéd, hozzátéve: a büntetés-végrehajtásban mindent megtesznek azért, hogy Lajcsi megfelelő ellátást kapjon, és bár ügyfele fizikálisan gyenge, de lelkileg erős és "méltósággal viseli büntetését".

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés