Hirdetés

Lagzi Lajcsi drámai szavai: valóra vált a legszörnyűbb rémálma a kórház után

Barsi Zoltán portré Barsi Zoltán

Lagzi Lajcsi nem a börtönbe való bevonulással törődik, hanem az egészségét próbálja szinten tartani, úgy tűnik. Elég sokszor lesz mostanában rosszul a mulatós sztár. Ezúttal mentő vitte kórházba, most elárulta az okát.

"A hír igaz, kórházba szállítottak tegnap. Egy távoli rokon, egy sokat segítő családtag volt mellettem az otthonomban, amikor rosszul lettem. Olyan fulladásos roham tört rám, hogy tényleg pánikba estem. Ennek ellenére nem akartam, hogy mentőt hívjon hozzám, de ő is annyira megijedt, hogy nem hallgatott rám." - kezdte Lagzi Lajcsi a Blikknek.

Ráadásul két mentő is érkezett hozzá, mert az elsőben nem volt megfelelő felszerelés. Utóbbival vitték be a tatabányai kórházba. 

"Felírtak egy újabb gyógyszert is, amit ezentúl napi rendszerességgel kell szednem a korábbi kezelések mellett. És ami a legfontosabb és legfájóbb, hogy a fulladások miatt határozatlan időre eltiltottak a trombitálástól is. Viccesen mondhatnám, hogy trombitadiétára fogtak, de ezt én nem fogom fel ilyen viccesen, mert a zenélés az életem, és ha azt elveszik, az olyan, mintha az életemet vették volna el..." - tette hozzá a zenész.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés