Hirdetés

Rendkívüli hír érkezett Lagzi Lajcsiról, szomorú hírt közölt az ügyvédje

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

A mulatóssztár kicsivel több, mint egy hónapja van börtönben, ám egyre rosszabb állapotba kerül: már szinte semmit nem eszik.

Galambos Lajos április végén - miután hetekig nem lehetett tudni, bevonul-e vagy sem - végre megkezdte a börtönbüntetését a baracskai büntetés-végrehajtási intézetben. Korábban halasztást kért arra hivatkozva, hogy komoly betegséggel küzd. A bíróság végül elutasította a kérelmét. Lajcsi akkor arról azonban tájékoztatta a lapunkat, hogy Alkotmánybírósági panaszt tett

Most friss híreket közölt ügyvédje a trombitásról: az ország Lagzi Lajcsija már csak folyékony halmazállapotú táplálékot tud fogyasztani, és ez igencsak rányomja bélyegét a hangulatára: sokszor teljesen magába fordul, egy-egy szóval kommunikál a környezetével - írja a Blikk

Lajcsi már néhány napja is arra panaszkodott, hogy szilárd ételt nem tud elfogyasztani, csakis pépesített formában tudja lenyelni a börtönkosztot. Most ügyvédje azt közölte, már a pépesített ételeket sem tudja lenyelni.

"El lehet képzelni, hogy a bablevestől kezdve a rakott krumpliig milyen gusztustalan formákat öltenek a leturmixolt fogások. Nem szépítem: mint amikor egy moslékba mindent összeöntenek. Már előre öklendezett, amikor hozták az ételt neki, ezért úgy döntött, ezentúl pépesítve sem kéri. Ugyanolyan formában kapja mostantól, mint bárki más, ő azonban csak a folyékony halmazállapotú részeit fogyasztja el: a levesnek megissza levét, a pörköltnek kiszürcsöli a szaftját" 

- mondta a Blikknek Csontos Zsolt.

Állítólag a zenésznek fizikai problémái miatt nagyon ingadozó lett a hangulata. Korábban még hősiesen tartotta magát, mostanában azonban sokszor csak kedvtelenül néz maga elé, ha hozzászólnak, alig egyszavas válaszokat ad. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés