Hirdetés

Lagzi Lajcsi mellett másik ismert elítélt is ül a baracskai börtönben

Nap Híre portré Nap Híre

Akár találkozhattak is egymással.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, hiába minden, nemrég másodfokon is elutasították Galambos Lajos otthonápolási kérelmét.  A trombitásnak áprilisban kellett börtönbe vonulnia, ám azóta folyamatosan romlott az állapota. Legutóbb a zenész üzent a börtönből, mint mondta, az a tudat tartja életben, hogy egyszer kijut onnan. 

Most kiderült, találkozhatott a rácsok mögött Lagzi Lajcsi és a veronai buszbaleset vétkes sofőrje, ugyanis mindketten a baracskai bv-intézményben kezdték meg a jelenleg is tartó büntetésük letöltését, mégpedig a legenyhébb végrehajtási fokozatban - írja a Bors

A buszvezető ügyében az ítéletet az olasz bíróság mondta ki, a magyar állam azonban helyt adott V. János kérelmének, így az akkoriban itthon tartózkodó férfit nem adta ki az olaszoknak, vagyis a büntetését itthon töltheti le.

A fogház Magyarországon a legenyhébb végrehajtási forma. Ennek jellemzője, hogy az elítéltek a falakon belül viszonylag szabadon élhetnek, vagyis a reintegrációs programokon kívül a szabadidejüket tetszésük szerinti használhatják fel, mi több, a körletükön belül nappal szabadon mozoghatnak. Akár "vendégségbe" is mehetnek egymáshoz, barátkozhatnak, kártyázhatnak, sakkozhatnak. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés