Hirdetés

L. L. Junior drámai vallomást tett a kislányával kapcsolatban

Garai Kitti portré Garai Kitti

L. L. Junior az elmúlt hetekben, hónapokban nagy port kavart maga körül, kezdve a Fekete-vonat botránnyal, majd jött a válópere, ami nem kicsi háborúvá bontakozott ki. Feleségével, Körtvélyessy Kingával ugyanis nem tudtak megegyezni abban, hogy ki mennyi időt töltsön a közös kislányukkal. A bíróságon aztán botrányos üvöltözésbe csapott át a vita, a zenész pedig még arra is képes volt, hogy két kisfia édesanyját, Hopp Csillát beidéztesse a bíróságra a másik volt párja elleni perben. Közben kiderült az is, hogy véget ért a kapcsolata sokkal fiatalabb párjával, Dárdai Blankával. 

L. L. Junior most azonban tisztázta a helyzetet: elmondta, hogy miért fontos számára, hogy kislányával minél több időt tölthessenek együtt.

A rapper és felesége, Körtvélyessy Kinga csütörtökön kapta meg a bíróság végzését, amelyben ideiglenesen, idén szeptemberig hoztak határozatot Lilike elhelyezésének ügyében. Eszerint a két és féléves Lilit a rapper hetente többször is láthatja, sőt, a gyermek ott is aludhat nála. 

"Nehéz beszélnem erről, mert mindennek, amit mondok, súlya van" - mondta a zenész, aki azt is elárulta, hogy először heti két napot lehet nála Lilika, aztán alvással együtt, utána a harmadik szakaszban pedig heti két éjszakát is nála tölthet. "Most jó ideig nem szeretnék nyilatkozni, mert egy folyamatban levő ügyről van szó, és nem szeretnék senkit befolyásolni. Azért küzdök, hogy heti legalább három napot kaphassak a lányommal. Nagyon szeretjük egymást" - jelentette ki L. L. Junior. 

A zenész cáfolta, hogy öt napra szeretné magához venni a kislányát. Mint mondta, csak azt szeretné, hogy heti három napot legyen vele, hogy a testvérével együtt nőhessenek fel. "Lacikának már csak egy testvére maradt és szeretné tartani a kapcsolatot a kishúgával" - mondta a Blikknek elcsukló hangon L. L. Junior, hozzátéve, hogy édesanyja is vágyik arra, hogy láthassa és foglalkozhasson az unokájával. Elmondása szerint ugyanis az utóbbi hónapokban ez nem valósulhatott meg a megfelelő módon. 

A rapper kijelentette azt is, hogy nem hétvégi típusú édesapa, aki csak elkényezteti a gyerekeit holmikkal, hogy ezzel kompenzálja az elmulasztott hétköznapokat. Mint mondta, a munka oroszlánrészéből szeretné kivenni a részét, gondoskodni akar a kislányáról. "Alig várom, hogy pelenkázhassam, fürdethessem, foglalkozásokra vihessem, mert nem szeretném, ha tizennyolc évesen megkérdezné: „Apa, te hol voltál?” A legjobbat akarom számára. Csillával normális módon tudjuk közösen nevelni Lacikát, Lilike érdekében ezt szeretném elérni Kingával is" – mondta a rapper.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés