Hirdetés

L.L. Junior a válás után elhagyja az országot

Garai Kitti portré Garai Kitti

Az énekes Dominikára utazik, ahol nem csak pihenni fog, hanem dolgozni is, ugyanis egy barátjával közös üzletet indítanak a szigeten. L.L. Junior új dalok írásával szeretne foglalkozni, de emellett a pihenésre is szán majd időt. 

"Sándorral tizenhat éve vagyunk barátok. Ő jó ideje turistavezetőként dolgozik kint, különböző programokat szervez az ott nyaraló magyaroknak. Most pedig csinálunk egy közös befektetést: a Karib-tengeren hajóutakat szervezünk majd, ahol tradicionális kubai bachata zenekarral fogok fellépni hetente kétszer. Klasszikus magyar dalokat adunk majd elő különböző feldolgozásokban" - mesélte a zenész a Blikknek. 

Junior nehéz éven van túl, ugyanis rengeteg fellépése volt, valamint négy hónapon át póbált a Fekete vonat visszatérő arénás koncertjére. Szeretné kipihenni a mögötte hagyott időszakot, ám egyelőre még nem tudja, mikor tud elutazni, ugyanis minden attól függ, hogyan tudnak megegyezni a volt feleségével, Körtvélyessy Kingával a válásuk részleteiről.

"A válóperünk január végére van kiírva, de most kértünk halasztást, mert szeretnék az ügyvédeink segítségével békés úton, bíróság nélkül megállapodni. Ha sikerül a halasztás és a peren kívül megállapodás, indulok is ki, minden ettől függ" – fogalmazott a rapper, aki egy fontos bejelentést is tett. 

Huszonöt év után idén decemberben befejeztem a haknizást, innentől csak nagy koncerteket akarok vállalni. Szép időszak volt, de belefáradtam, hogy éjszaka dolgoztam, majd átaludtam szinte az egész napot. Szeretnék a munka után is időben hazaérni, éjszaka kialudni magam, hogy másnap kipihenten tudjak a gyerekeimmel együtt lenni. Emellett sikeresen vinni a saját vállalkozásaimat 

- jelentette be Junior, aki azt is elárulta, hogy ezután szeretne minden évet Dominikán kezdeni. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés