Hirdetés

Elszabadult kutya támadt egy nő nyakára, majd egy kiskutyát is halálra harapott Győrben

Somló-Bakos Dalma portré Somló-Bakos Dalma

A kenneljéből tört ki egy nagytestű kutya, ami átszökött a szomszédba, és nekitámadt egy nőnek.

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Egyből a nő nyakára támadt rá az a nagytestű kutya, ami még tavaly ősszel, a fejével tört ki saját kenneljéből Győrben. A kutya átment a szomszédba, az udvaron lévő nőt ellökte és rögtön nekiugrott. A földön fekvő nő a kezével védte a nyakát, így a kutya a kezét tudta megharapta meg több helyen, emellett ezen felül marcangolta a nő bal lábát is.

A nő anyjának a közbeavatkozásának köszönhető, hogy az állat abbahagyta az embertámadást, ekkor azonban a megvadult eb egy, az udvaron lévő kistestű kutyára támadt rá, és olyan iszonyatos erővel harapta meg, hogy a kisebb kutya azonnal elpusztult.

A kutya támadása következtében a nőnek a harapott sebzések mellett combcsonttörése keletkezett, mely sérülés esetében maradandó fogyatékosság kialakulása sem zárható ki. A harapott sebzések gyógyulását követően hegek kialakulásával bizonyosan számolni szükséges.

Az ügyben a nyomozást a Győri Rendőrkapitányság munkatársai végezték el, az érdemi döntést pedig várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni - közölte az ügyészség.hu.

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés