Hirdetés

"Mintha egy horrorfilmbe csöppentem volna" - kutyatámadás áldozata lett az énekesnő lánya

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Borzalmas kutyatámadás áldozata lett a "Változnak az idők" című sláger énekesnőjének a 13 éves lánya. Február közepén féltucat vérengző kutya szorította sarokba a gyermeket.

Lukács Gabi a Blikknek elárulta, hogy február 10-én a lánya Zsámbékon az édesapjával találkozott volna, ám a közeli iskola melletti útnál 5-6 kutya kezdett közeledni felé és pillanatok alatt körbevették. A kisebb termetű kutyák először a tornazsákjánál, majd a lábainál fogva kezdték el cibálni a kislányt, majd a nagyobb állatok is nekiestek.

Négy végtagja sérült komolyabban, hálistennek a törzse, a nyaka és a feje nem sérült. Azt gondolom, szerencsénk van, hogy ez télen történt, ezért vastag kabát és sál volt rajta, dehát a kabátját és minden ruháját széttépték

- mesélte a történet részleteit Gabi, aki azt is elárulta, hogy a lányát végül az édesapja mentette meg, ő szedte le róla a kutyákat. Majd az autóba tette a lányukat és indulni készült, amikor az állatok még a kocsinak is nekiestek. Ezt követően egyenesen a kórházba mentek, ahova már az énekesnő is követte a családját.

A mentőszolgálaton, amikor odaértem, mintha egy horrorfilmbe csöppentem volna. Cafatokra tépték a lányomat. Mindkét lába bokától combig be lett kötve, a bal keze a vállától a csuklójáig szintén. Végül a János kórházban elaltatták, majd egy több mint két órás műtét során varrták össze. Most kapja a veszettség elleni oltást, de azt gondolom, hogy rendbe fog jönni. Jelenleg vannak még csomók a harapások környékén a testén. Maga a gyógyulás testileg és lelkileg egy hosszabb folyamat lesz

- tette hozzá, majd kiemelte azt is, hogy a kislánya nagyon erős, de a lelki felépüléshez pszichológusra is szükségük lesz. Jelenleg rémálmok gyötrik. A héten már visszatérhetett az iskolába, ahol a barátai szeretetcsomaggal fogadták.

Később kiderült az is, hogy a kóbor állatok korábban már mást is megtámadtak, a rendőrök ismeretlen tettes ellen folytatnak eljárást. Gabi úgy fogalmazott, hogy mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a jövőben senkivel ne történhessen hasonló tragédia, már több állatvédő egyesülettel felvette a kapcsolatot.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés