Hirdetés

Vége, Kulcsár Edinának annyi

Nap Híre portré Nap Híre

Házasságkötésével óriási változás történt Kulcsár Edina életében. A papírok aláírásával, az igen kimondásával a vezetéknevét is megváltoztatta - írja a Blikk.

És akkor most mi lesz? Annyi, hogy új néven építgeti az életét és a karrierjét: üdvözölhetjük a sztárvilágban Varga Edinát. 

Az igaz, hogy a gyönyörű kismama az utóbbi időben visszavonult a nyilvánosságtól, de hajfonással foglalkozó szalonjait a mai napig üzemelteti. A Nemzeti Cégtár adatai szerint ráadásul már Varga Edinaként szerepel a nyilvánosság számára is hozzáférhető hivatalos iratokban.

Ahogy arról korábban a Naphíre is beszámolt, Varga Edina és G.w.M szombaton titokban összeházasodtak. A szerelmesek az Instagram-oldalukon tudatták a jó hírt, ám Edina az esküvői fotója alatt arról értekezett, hogy mennyi nehézséggel kell megküzdeniük. Teljesen kiborult.

Az egykori szépségkirálynő azt írta, egy olyan világba csöppent, ami tele van gyűlölettel, rosszindulattal, hazugsággal, ráadásul a legaljasabb eszközökkel próbálják az embert besarazni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés