Hirdetés

Kulcsár Edina kórházba került, megviselte az emberek áskálódása

Nap Híre portré Nap Híre

Ahogy arról a Naphíre is beszámolt, két héttel ezelőtt összeházasodott Kulcsár Edina és Varga Márk, azaz G.w.M. Az eskövő részleteiről és a várandósságáról az egykori szépségkirálynő mesélt a Story magazinnak.

Edina elárulta, nagyon szerették volna, ha a kislányuk családba születik, így egy szűk körő, de annál meghatóbb ceremónia keretén belül összekötötték életüket. Ráadásul akkora volt a nagy napon az izgalom, hogy a várandós édesanya majdnem elkésett az esküvőjéről.

A mamám kísért be, ő adott át Márknak, akivel annyira zavarban voltunk, hogy szinte végignevettük a fogadalmunkat, és velünk együtt a család is. A szülőköszöntőnél viszont mindenki annyira meghatódott, hogy az meg sírásba fulladt. Szóval a szó legpozitívabb értelmében nagyon hullámzó volt a hangulat

- mondta boldogan Edina, aki bevallotta azt is, hogy a szervezést az utolsó pillanatra hagyták, ám így is minden tökéletes volt. A nagy lagzit pedig jövőre fogják megtartani. Az egykori szépségkirálynő arról is beszélt, hogy az elmúlt időszak a sok gonoszkodás és áskálódás miatt megviselte.

Nemrég még kórházba is bevitt Márk, mert azt hittük, baj van, de szerencsére mindent rendben találtak. Valószínűleg a sok stressz volt a probléma forrása. Ha valakivel kapcsolatban már nincs téma, amit feszegetni lehet, és amikhez hozzá lehet költeni, hogy az rosszabb színben tűnjön fel, akkor jön a felnagyítás és a kitalált dolgok… Már tényleg csak az maradt hátra, hogy embert öltem

- hangsúlyozta Edina, majd hozzátette, hogy mindezek ellenére nem haragszik senkire, inkább sajnálatot érez a rosszindulatú emberek iránt - írja a 24.hu.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés