Hirdetés

"Blokkokat kellene mutatnom?" - kiborult Kulcsár Edina, azzal vádolták, hogy hamisítványokat visel

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Kulcsár Edina alig egy hete került azzal az újságok címlapjára, hogy kedvese, G.w.M egy új Porschével ajándékozta meg, korábban pedig tetőtől talpig Gucci ruhákban pózoltak. A pár kritikusai is felfigyeltek minderre és azt állítják, hogy hamisítványokat viselnek.

A vádakkal kapcsolatban az Instagram-oldalán az egykori szépségkirálynő is megszólalt, aki leírta, sokan azt állítják róluk, hogy az általuk hordott Gucci ruhák valójában hamisítványok, amelyeket a józsefvárosi piacon vásároltak meg. Edina feltette a kérdést: "hogy eloszlassam ezt a kételyt, miszerint kamuk a cuccaink, blokkokat kellene mutatnom?", majd hozzátette, imádja, hogy az emberek képesek ilyenekkel foglalkozni.

Kulcsár Edina és G.w.M a kapcsolatuk kezdetén.
Kulcsár Edina és G.w.M a kapcsolatuk kezdetén.

Később egy sztoriban megmutatta, amint egy Gucci üzletben vásárolnak, majd azt is elárulta, korábban miért volt olyan óvatos azzal kapcsolatban, hogy milyen ruhákat mutat meg a követőinek. A modell úgy fogalmazott, hogy tele volt megfelelési kényszerrel és kénytelen volt így élni, ezt az oldalát el kellett engednie. Most viszont úgy él, ahogy neki kényelmes - írja az Index.

Ráadásul azt is kritizálták, hogy Porsche autót vezet, de a párjával mégis albérletben élnek. Erre Kulcsár azt írta, hogy valóban albérletben laknak, de ezt soha nem is titkolták. Majd hozzátette, egy új kapcsolat kezdeti fázisában senki nem tud több száz milliós lakást vásárolni, és különben is butaság lenne.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés