Hirdetés

Kulcsár Edina őszintén elmondta, mit gondol az idei szépségversenygyőztesről

Nap Híre portré Nap Híre

Kulcsár Edina idén a zsűriasztalnál foglalhatott helyet a Miss World Hungary döntőjében. Az egykori szépségkirálynő és a 2024-es nyertes, Katzenbach Andrea gyakran megkapják, mennyire hasonlítanak egymásra külsőleg, és nem csupán a barna hajuk miatt. Kulcsr Edina most erről is őszintén elmondta a véleményét. 

2024-ben is eldőlt, melyik lány érdemli meg leginkább a Magyarország Szépe címet, hogy aztán képviselje hazánkat a Miss World világversenyen. A 23 éves nyertes, Katzenbach Andrea sokszor megkapta már, hogy mennyire hasonlít Kulcsár Edinára. Az egykori szépségkirálynő, aki a zsűri tagja is volt, most elárulta, ő látja-e a hasonlóságot – írja a Blikk

"Bár olvastam én is a kommenteket, illetve a zsűritársaim is sokszor hivatkoztak Andreára – tudod, aki hasonlít rád –, én nem látok akkora párhuzamot kettőnk között"

– fogalmazott. Talán az lehet az oka, hogy az utóbbi időben nagyon sok szőke lány volt győztes. Ő viszont egy másik karakter a barna bőrével és a barna hajával – mondta Edina, majd hozzátette: nem lehet előre megmondani, hogy – hozzá hasonlóan – Andrea is a dobogón végez-e a világversenyen, mert a belső értékrend is fontos a külső mellett. Noha a hazai mezőnyben első lett, nehéz megjósolnia a külföldi megmérettetés kimenetelét – magyarázta. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés