Hirdetés

Kulcsár Edina színt vallott a kapcsolatáról G.w.M-mel

Garai Kitti portré Garai Kitti

Az egykori szépségkirálynő elárulta, hogy mennyit veszekednek a rapperrel.

Kulcsár Edina az Instagram-oldalán indított kérdezz-feleleket, mely során a követői olyan dolgokra is választ kaphattak, melyről nem beszél mindennap a modell. A legtöbb ember arról érdeklődött, hogy milyen a kapcsolata G.w.M-mel a valóságban. A modell készséggel válaszolt ezekre, így többek között az is kiderült, szoktak-e veszekedni a rapperrel. 

Egy kérdező szerint Edina és Márk felhőtetlennek mutatja a kapcsolatukat a közösségi médiában, ezért ezt írta a modellnek: "Nyugtass meg, azért nektek is vannak a pároddal összerezzenéseitek!" Edina erre röviden-tömören ennyit válaszolt: "Megnyugtatnálak, de nem tudlak" - jelezvén, hogy gyakorlatilag nem is veszekednek a rapperrel. 

Kulcsár Edina egyébként azt is elárulta, ha lehetne három kívánsága, akkor azt kérné, hogy a nagymamája örökké élhessen, hogy a rossz indulat eltűnjön a világból és legyen mindenki boldog - vette észre a Bors.

A Naphíre legutóbb annak kapcsán írt a sztárpárról, hogy világraszóló esküvőjük lesz. "A genderpartynk közel száz fős volt. Az esküvő kapcsán pedig több száz ember neve merült már fel, de nem bánom. Úgy vagyunk vele, hogy adjuk meg a módját, mert ő először, és mindketten utoljára házasodunk. Hisszük, hogy a végállomásai vagyunk egymásnak, és hogy ez a szerelem örökké fog tartani" - mondta Edina a közelgő menyegzőről. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés