Hirdetés

Kulcsár Edina nagyon kiborult, szerinte a világ tele van gyűlölettel

Nap Híre portré Nap Híre

Ahogy arról korábban a Naphíre is beszámolt, Kulcsár Edina és G.w.M szombaton titokban összeházasodtak. A szerelmesek az Instagram-oldalukon tudatták a jó hírt, ám Edina az esküvői fotója alatt arról értekezett, hogy mennyi nehézséggel kell megküzdeniük.

Az egykori szépségkirálynő azt írta, egy olyan világba csöppent, ami tele van gyűlölettel, rosszindulattal, hazugsággal, ráadásul a legaljasabb eszközökkel próbálják az embert besarazni. "Egy ideje így élem az életem, és mindezt csendben, a lehető legméltóságteljesebben igyekszem még várandósan is tűrni. Sokszor nehéz nem reagálni velem/velünk kapcsolatos dolgokra, főleg nekem, akinek a maximumon ég az igazságérzete, de az elmúlt 1 év nagyon sok mindent tanított" - fogalmazott Kulcsár Edina, hozzátéve, hogy a férje szeretete és támogati egy pajzs,és ez hatalmas lelkierővel ruházza fel őt.

A modell szerint vannak, akiknek fáj a boldogságuk, és "emiatt számunkra elég egyértelmű tényeken alapszik, hogy az ilyen egyének míg a közönség előtt áldozati bárányok szerepében tetszelegnek, addig a háttérben magával az ördöggel paktáltak le." Hozzáfűzte, hogy szerinte az ilyen embereknek az képes minimális elégtételt adni, ha más boldogságába belerondíthatnak. 

Kulcsár Edina azt is elárulta, hogy tiszta lelkiismerettel éli a mindennapjait. "Mindig úgy éltem az életem, hogy soha, minimálisan sem akartam senkinek semmi rosszat, de még csak kívánni sem kívántam.. és hiszem, hogy emiatt ajándékozott meg a sors azzal az a sok jóval, ami most körbevesz" - írta, majd megköszönte G.w.M-nek, hogy a felesége lehet.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés