Hirdetés

Kulcsár Edina drámai vallomása: "a problémáim és a boldogtalanságom elől menekültem a munkába"

Garai Kitti portré Garai Kitti

A modell édesanya úgy érzi, végre helyére került az élete és a fellegekbe jár a boldogságtól. Mint azt a Naphíre is megírta, első közös gyermeküket várják G.w.M-mel, aki folyamatosan bizonyítja azt, hogy mennyire jó édesapa. 

"Márk csodálatos apja lesz a babánknak, nem is kívánhatnék nála jobbat. Nemcsak a saját gyerekeivel, hanem az enyéimmel is nagyon jól kijön. Imádják egymást, de egy percig sem akar pótapjuk lenni, hiszen nekik van igazi édesapjuk, aki aktív részese maradt az életüknek. Ezt pedig Márk maximálisan tiszteletben tartja" - mesélte a Blikknek Edina, hozzátéve, hogy a rapper figyeli minden kívánságát és mindentől óvja, mióta kiderült, hogy babájuk lesz. 

Edina a várandósággal kapcsolatban elmondta, hogy néha vannak rosszullétei, azonban a két gyermeke mellett nincs ideje pihenni. 

A modell a múltról is beszélt a legutóbbi interjújában. Mint mondta, az nem volt normális, amit az elmúlt években csinált.

Rengeteget dolgoztam, folyton hajtottam, ahelyett, hogy megéltem volna a pillanatokat. A problémáim és a boldogtalanságom elől menekültem a munkába, ami miatt nemcsak lelkileg, de testileg is kimerültem. Most viszont visszavettem a tempóból, már nem a munka az első, hanem a családom.

Edina azt is elárulta, még sosem volt ennyire harmonikus és kiegyensúlyozott az élete mint most, és ezt szerelmének, Márknak köszönheti. 

Mellette igazán önmagam lehetek. Olyan kapcsolatban élünk, amiről sose hittem, hogy létezhet, de titkon kislánykorom óta erre vágytam. Ő pedig most valóra váltotta.

- tette hozzá az édesanya, aki már megszokta, hogy mozaikcsaládban élnek. S bár rengeteg szervezést igényel, a családtagok segítségével mindig megoldják, hogy kettesben is lehessenek. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés