Hirdetés

Kulcsár Edináék nap mint nap gyönyörködnek az "ékszerdobozban", ami kislányukat várja

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

A modell és férje, G.w.M kibabája bármelyik pillanatban megszülethet. Úgy tűnik, már minden készen áll a kis Amara fogadására, most Edina fotón mutatta meg a nem mindennapi babakocsijukat.

Az utóbbi napokban lázban tartja az országot Kulcsár Edina és G.w.M első közös gyermekének érkezése. Amara bármelyik pillanatban megszülethet, igaz, ezzel kapcsolatban a kommentelők felfedeztek valami nagyon furcsát: azt állítják, valahogy nem jön ki a matek. Akárhogy legyen is, a születéshez már minden készen áll.

Az egykori szépségkirálynő most hatalmas pocakkal pózolt egy fotóhoz Amara babakocsijával, ami - természetesen - nem mindennapi: ha valaki ugyanezt a modellt szeretné megvásárolni, mélyen a zsebébe kell nyúlnia.

"Íme a mi kis babakocsink, amit a családunk csak ékszerdoboznak hív! Igaz, hogy még nem helyeztük forgalomba, de ahogy meghozta a futár azonnal összeraktuk és azóta nap mint nap gyönyörködünk benne" - írta posztjában Edina, amit a Blikk szúrt ki. 

Abban a webáruházban, ahonnan ők szerezték, ennek az arany- és fehér színű babakocsinak a 2 in 1 változata pár forint híján 450 ezerbe kerül, a 3 in 1 verzió pedig kicsivel marad alatta a félmillió forintnak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés