Hirdetés

Kulcsár Edina bejelentette, akkor megy szülni, amikor mennie kell

Nap Híre portré Nap Híre

Régóta találgatják már a rajongók, hogy az egykori szépségkirálynő mikor megy szülni, ám most sem kerültek közelebb a megoldáshoz.

Mint ismert, Kulcsár Edina első közös gyermekét várja G.w.M-mel, és már az is kiderült, hogy mi lesz a kislány neve. A rajongók azonban hetek óta azt találgatják, hogy vajon az ismert modell mikor adhat életet a kisbabának.

A sztárpár nemrég Szigetszentmiklóson vásárolt közös családi otthont, így a kicsi érkezésére már tényleg minden készen áll. Az egykori szépségkirálynő a közösségi oldalain folyamatosan hírt ad követőinek az állapotáról, nemrég pedig egy új poszttal rukkolt elő, melyen jól látszik a pocakja is. A kommentszekcióban többen szóvá is tették a hasa méretét, majd feltették a kérdést, hogy "mikor születik végre meg Amara?" - írja a Blikk.

Bocsi, de ez már a tízedik hónap. Bántás nélkül mondom

- írta az egyik hozzászóló, amire Edina is reagált, és elárulta, mikor adhat életet a lányának. Úgy fogalmazott, nem haragszik [a hozzászólás miatt], sőt számára megtisztelő, hogy mindenki ennyire várja a gyermek érkezését, ami számukra az egyik legnagyobb boldogságot jelenti.

Ha nem haragszol, nem megyek bele a matekba. Akkor megyek szülni, amikor mennem kell

- írta sejtelmesen Edina.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés