Hirdetés

Megtörte a csendet Kucsera Gábor, és jól odaszúrt Tápai Szabinának

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

A páros néhány hónapja jelentette be válását, ám a szakítás nem volt túl békés. Most a volt kajakos elmondta, mit érez, és mit gondol az egész cirkuszról, ami körülöttük kialakult.

Februárban bombaként robbant a hír, hogy véget ért Tápai Szabina és Kucsera Gábor kapcsolata. Ezután egyre durvább dolgok derültek ki, többek között az is, hogy Kucsera Gábor már szinte a kezdetektől ki-kikacsintgatott a kapcsolatból.  

A kajakozó nem sokkal később arról beszélt, hogy "megtépázta ez az időszak", szerette volna elkerülni ezt a helyzetet, ami köztük és a médiában kialakult. Nemrég azonban kiderült, hogy azért még van valami, ami összeköti őket. A kézilabdázó ugyanis Instagram-sztorijában hívta fel követői figyelmét volt férje új bizniszére.  

Kucsera Gábor most a Csisztu Sport Castban tálalt ki arról, hogy az elmúlt években rengeteget változott. Sok ember eltávolodott tőle és jó néhány kapcsolatot le kellett zárnia, ezáltal mérlegelte azt, kikre is van igazán szüksége jelenleg - írja a Blikk.  

"Én próbálom ezt a négy fal között tartani és megbeszélni. Egy párkapcsolatban mindenkinek vannak sérelmei, de én úgy tekintek rá, hogy a gyerekeim anyukája és ennyi. És bármi történt, bármi volt, én azt nem fogom kiteregetni. A kapcsolatunk többet ért ennél, hogy ennek így kellett volna lezárulnia"

- mondta Tápai Szabináról. Ugyanakkor elmondása szerint a gyermekeivel töretlen a kapcsolata.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés