Hirdetés

Lázár János ledobta az atomot: ezért bőszítette fel Kubatov Gábort

Nap Híre portré Nap Híre

Kiderült, Lázár Jánostól ered az a döntés, miszerint egy állami cég nemrég felmondta az FTC kézilabdacsapatának a támogatásán, amin Kubatov Gábor klubelnök csúnyán kiakadt.

A klub elnöke hétfő este tudatta, hogy a női kézilabdacsapatának egyik szponzora, a Mahart-Passnave Kft. váratlanul felmondta a szponzorációs szerződését. Kubatov szerint egy várlázító és primitív lépés volt a cégtől, úgy érzi, hogy "hátbaszúrták" a kézilabdázókat.

Kubatov szerint a cég indoka az volt, hogy a csapat a szerződés 3 éves meghosszabbítása után sokkal gyengébben teljesített. 

Azonban a klubelnök szerint ennek semmilyen alapja nincs, az elmúlt időkben is kimagasló sikereket ért el a klub. Később erre a hírre az Építési és Közlekedési Minisztérium hivatalos közleményben reagált, amelyben úgy fogalmaztak, hogy

az érdekeltségébe tartozó vállalat szponzorációs szerződését Lázár János építési és közlekedési miniszter mondatta fel. 

Később kiderült, a miniszter minden, az Építési és Közlekedési Minisztérium tulajdonosi joggyakorlásába tartozó vállalatnál, háttérintézménynél elrendelte a szponzorációs szerződések felmondását, illetve megtiltotta új támogatási együttműködések megkötését - írja az ATV.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés