Hirdetés

“Végigsikítottam” - Olyan kép készült Krug Emíliáról, amit soha nem tenne közszemlére

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Kisfia álma volt, hát megvalósították. Az ATV Start népszerű műsorvezetője nem mindennapi élményekkel és tapasztalatokkal tért haza.

Nem mindennapi kalandjairól posztolt az ATV műsorvezetője, amelyekért részint kisfiának lehet “hálás”. Krug Emília a bejegyzésében elárulta, Máté a nyár eleje óta akart már hullámvasutazni, így elutaztak az osztrák Family Parkba, ahol mindnyájan feledhetetlen élményekkel gazdagodtak. A háromnapos kiruccanást ugyanis egy rokonlátogatással is sikerült egybekötni. “Azt mondtam, hogy jó, két legyet ütünk egy csapásra, ő hullámvasutazhat és mi is hullámvasutazhatunk” - mondta a Naphire.hu-nak a műsorvezető, aki talán maga sem hitte, mire vállalkozik.

“Vicces volt, hogy elöl ültek a lányok, mögöttünk a fiúk és mi már akkor sikoltoztunk, amikor nem történt semmi, csak lassan elkezdett gurulni a kocsi a lejtőn. Senki nem volt olyan hangos, mint mi” - emlékezett Emília, akinek az önkívületi állapotáról fénykép is készült. Egyrészt a park kamerája, másrészt a családtagok jóvoltából. “A park képeit nem vettük meg, amit a barátok készítettek, azt pedig sosem tenném ki a kirakatba. Tényleg eléggé beleéltük magunkat. Utána még percekig dübörgött bennünk az adrenalin, imádtuk! Annyira, hogy zárás előtt fél órával még rohantunk beállni a sorba, hogy menjünk még egy kört. Utána el is bizonytalanodtam, hogy fogok másnap Startot vezetni, mert hangban elmentem a teljesítőképessége határáig” - mondta mosolyogva az ATV képernyőse a Naphire.hu-nak.

De volt még egy elgondolkodtató élménye: “A dolgozók nagy része magyar, a játékok meg a büfék 80 százalékánál. De nem csak ott: a benzinkutaknál, az éttermekben, a fagyizókban is” - így Emília, majd hozzátette: “Mindenki nagyon kedvesen bánt a vendégekkel. Aki pedig a parkban osztrák volt, a legfontosabb szavakat szépen megtanulta magyarul.” Ami talán számára azonban még ennél is fontosabb, a kiruccanás hatásos lett. “Máté még életében nem dőlt ki így, konkrétan ruhástól be lehetett rakni az ágyba és föl se ébredt, amikor felvittük a kocsiból” - zárta beszámolóját.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés