Hirdetés

Vérfagyasztó történet: Krokodil támadott egy férfira, majd váratlan fordulat történt

Nap Híre portré Nap Híre

Egészen egyedi módon élte túl a krokodiltámadást az ausztrál férfi.

Krokodil támadt egy ausztrál farmerre, aki szerencsésen túlélte az esetet, amit annak köszönhet, hogy visszaharapta az állatot, mire az elengedte a szorításából. Az eset Ausztrália középső részén történt, és a férfit egy több mint 3 méteres példány támadta meg. Azonban súlyos sérüléseket szenvedett és egy hónapot ápolták kórházban - írja az ATV.

Colin Deveraux elmondása szerint csak annak köszönheti az életét, hogy volt annyi lélekjelenléte; visszaharapja a krokodilt.

A férfi kiemelte, az állatot a szemhéján harapta meg. Mint mondta, éppen a Finniss folyó közelében dolgozott, amikor a ragadozó elkapta a jobb lábát és úgy rántotta a vízbe, mintha egy rongybaba lenne. Ezután a bal lábával megpróbált belerúgni az állatba, azonban nem járt sikerrel, ekkor harapta meg az állatot.

A helyzet elég reménytelennek festett, de szerencsére sikerült megharapnom az állatot, mire az elengedett. Ekkor gyorsan elindultam a kocsim felé; a krokodil még üldözött egy darabig, de aztán megállt. Egy törülközővel és egy kötéllel elállítottam a vérzést, aztán a bátyám bevitt a kórházba

- részletezte a sokkoló esetet a férfi.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés