Hirdetés

Krausz Gábor talpra állt és visszatér

Nap Híre portré Nap Híre

A sztárséf a korlátozott ideig látható Instagram-sztorijában jelentette be, hogy hamarosan visszatér a képernyőre.

Úgy tűnik, Krausz Gábor lassan összeszedi magát. Bár a sztárséfről az elmúlt napokban leginkább a botrányos szakítása kapcsán lehetett olvasni, azonban most hírt adott magáról az Instagram-oldalán, amiről arra lehet következtetni, hogy a magánéleti válsága helyett inkább próbál a karrierjére koncentrálni. 

Krausz Gábor a 24 órán át elérhető sztorijában jelentette be, hogy nemsokára újra szerepel a TV2 képernyőjén, ugyanis szeptember 4-én indul a Séfek Séfe következő évada - szúrta ki a Blikkrúzs

"Krausz Gábor, Vomberg Frigyes és Wolf András visszatérnek! Séfek Séfe szeptember 4-től minden hétköznap este a TV2-n!" - olvasható a TV2 bejegyzésében, amit Krausz Gábor is megosztott.

Bombaként robbant a hír a múlt héten, hogy szakított Tóth Gabi és Krausz Gábor. Azóta már kiderült, hogy az énekesnőnek új párja is van, a Fricska Táncegyüttes egyik tagja. A naphire.hu arról is beszámolt, hogy a hírek szerint Gabi és Gábor közös kislánya, Hannaróza jelenleg az édesapjával van, míg állítólag Gabi a szentendrei otthonban tölti az éjszakákat az új szerelmével. 

Legutóbb pedig arról számoltunk be, hogy Gabi elhagyta az országot. Az énekesnőt nemrég Rovinjban fotózták le, és az is kiderült, hogy nem egyedül utazott el, hanem az új párja is vele volt. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés