Hirdetés

Krausz Gábor máris túltette magát Tóth Gabin? Megszólalt az ismerős

Nap Híre portré Nap Híre

A sztárséf egyre többet mosolyog, az ismerőse szerint kezd kinyílni előtte a világ.

Ahogy azt a naphire.hu is megírta, Tóth Gabi és Krausz Gábor augusztus elején jelentette be, hogy hat év után véget ért a házasságuk. Bár a sztárpár az okokat akkor nem árulta el, hamar kiderült, hogy a Fricska Táncegyüttes fiatal táncosa, Papp Máté Bence miatt mehetett tönkre a kapcsolatuk, akivel az énekesnő egy ideje együtt dolgozik. Azóta már nem is tagadják kapcsolatukat, egy fesztiválon is együtt jelentek meg, majd Horvátországban együtt nyaraltak, sőt, állítólag együtt is élnek már a szentendrei házban. 

Bár Krausz Gábort nagyon megviselték a történtek, most úgy tűnik, egyre jobban érzi magát. A sztárséf a közelmúltban edzésbe állt, majd a fogorvosnál a mosolyát is rendbe tette, a barátai szerint pedig lelkileg is kezd helyrejönni és egyre jobb a hangulata - írja a Blikk.

"Gábornak nagyon jót tett, hogy lehetőséget kapott a TV2 táncos műsorában. Teljesen fel van dobódva, már nincs úgy magába roskadva, mint nemrégiben. Pozitívan beszél a jövőről, élvezi az edzéseket is, ráadásul rengeteg támogatást kap ismerősöktől és ismeretlenektől.  Persze sosem lehet tudni, hogy az embernek legbelül milyen viharok dúlnak a lelkében, de mi a környezetében inkább úgy látjuk, hogy kezd kinyílni előtte a világ" - árulta egy a lapnak egy ismerős. 

"Azt látni, hogy minden egyes alkalommal egyre felszabadultabb. Lehet, hogy azért, mert nagyon oda kell figyelni a próbákon, hiszen néha teljesen mást kell, hogy csináljon a láb és a kéz és ez segít abban, hogy az ember mindent mást elfelejtsen, kikapcsoljon. Mellette a fizikai megterhelés is tudja tisztítani a lelket, így Gábor számára tényleg olyan ez a műsor, mint egy terápia. Minden egyes próba egy lépéssel előrébb viszi azon az úton, hogy teljesen rendbe jöjjön és új életet tudjon kezdeni" – tette hozzá a bennfentes, aki szerint Gábor először sokkolta, hogy véget ért a házassága, de egyre közelebb kerül az újrakezdéshez.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés