Hirdetés

Megőrülünk, úgy izzik a levegő Krausz Gábor és Mikes Anna között

Nap Híre portré Nap Híre

A rajongók megint találgatásba kezdtek, ugyanis észrevettek a séfen egy tetoválást, amely egy női arcot ábrázol. Sokan úgy vélik, az arc nagyon hasonlít Mikes Annára.

Ahogy arról a naphire.hu már többször is beszámolt, a rajongók imádják Krausz Gábort és Mikes Annát együtt, és többször össze is hozták már a Dancing with the Stars sztárjait. 

A kommentszekciókban folyamatosan megy a találgatás, és persze újabb és újabb gyanús jeleket találnak arra, hogy egy párt alkot a séf és a táncosnő. És most sem történt ez másképp: Mikes Anna és Krausz Gábor egy közös fotót posztolt, amelyen az embereknek feltűnt egy tetoválás Krausz Gábor karján, amely egy női arcot ábrázol - írja a Promotions.

Többen meg is jegyezték, hogy olyan, mintha Mikes Anna lenne rátetoválva a karjára. Más fórumokon pedig többen is utaltak a nagy hasonlóságra. Ám kiderült, hogy ez a tetoválás nem Mikes Annát ábrázolja, hanem Krausz Gábor egy nagyon kedves ismerősét. Ráadásul nem is friss tetoválásról van szó, hiszen ez még akkor készült, amikor Londonban, egy tetoválóművésszel lakott együtt a séf.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés