Hirdetés

Krausz Gábor úgy néz Mikes Annára, mint még soha senki senkire

Nap Híre portré Nap Híre

Nem lehetett nem észrevenni: izott a levegő a sztárséf és a táncpárja között a szombat esti Dancing with the Stars-ban. 

Krausz Gábor és Mikes Anna rumbát táncolták a tegnap esti adásban. Bár a sztárséf bevallotta, hogy ezelőtt eddig nem ismerte ezt a táncot, a táncparnere szerint szívét-lelkét beleadta a készülődésbe, ami a pontszámokban is meglátszott, hiszen a zsűri végül 29 pontra értékelte a produkciót. 

Ami ennél is érdekesebb volt, az a táncospár reakciója: Gábor és Anna folyamatosan átkarolták egymást, sőt, még egy puszi is elcsattant az interjú végét - írja a szeretlekmagyarorszag.hu. A sztárséf még meg is jegyezte, hogy a lehető legjobb tanárt kapta, és nagyon hálás azért, hogy részt vehetett a műsorban. Ezután Anna tekintete volt nagyon árulkodó. 

Az már hetekkel ezelőtt kiszúrták a rajongók, hogy a séf és a táncosnő között megvan a kémia, és hétről hétre egyre többekben merül fel az a kérdés, hogy vajon összejöttek-e a titokban a műsor alatt? Nos, erre csak ők ketten tudják a választ, azonban az biztos, hogy nagyon szép párt alkotnának.

Lapunk azt is megírta, hogy nemrégiben Krausz Gábor kimondta, amit mindenki tudni akart. Gábor és Anna közösen csinált egy kérdezz-feleleket a sztárséf Instagram-oldalán, ahol videóban válaszolták meg a rengeteg kérdést, amit a rajongóik tettek fel. Ezek közül az egyik arra irányult, hogy Gábor mit érzett, amikor megtudta, hogy Annával fog táncolni a műsorban. A sztárséf így reagált: 

"Hát, be voltam egy kicsit majrézva, mert tudtam, hogy a legtöbb tapasztalattal rendelkező partnert kaptam. Valószínűleg nem véletlen, mert a legbotlábúbb táncost kapta ő. Be voltam majrézva, de nem volt idő ezen gondolkozni, mer tudtam, hogy a találkozásunk után két órával már indul a terror." 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés