Hirdetés

Mi történik? Rengeteg az autó a tömegbaleset helyszínén

Barsi Zoltán portré Barsi Zoltán

Továbbra is tart a megrongálódott útburkolat helyreállítása a M1-es autópályán történt szombati közlekedési baleset helyszínén, a munkálatok miatt egyre nagyobb a torlódás a sztráda Győr felé vezető oldalán, Herceghalom térségében - közölte az Útinform hétfőn kora délután a honlapján.

Hétfő reggel kezdődött a helyreállítás, a tájékoztatás szerint az autópálya 28-as és 30-as kilométere között - a belső sávban elvégzett munkálatok után - jelenleg a külső sávban dolgoznak.

A munka miatt több mint tíz kilométeres a torlódás. Az Útinform arra kér mindenkit, hogy aki teheti, már az M0-s autóút csomópontjától az 1-es főutat válassza. Az erős forgalom miatt az 1-es főúton Biatorbágy és Herceghalom átkelési szakaszán is torlódik a kocsisor, visszatérni a pályára a 39-es jelű Bicske csomópontban lehet.

A rendőrség vasárnapi közleménye szerint a szombati balesetben 41 gépjármű volt érintett. Egy férfi meghalt, további 39 ember megsérült; ketten életveszélyesen, tizenketten súlyosan, huszonöten könnyebben.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés