Hirdetés

Kokó megszólalt: a celebvilág emblematikus figurái küzdhetnek a Sztárboxban

Nap Híre portré Nap Híre

Elfogadta Bochkor Gábor meghívását az ATV #Bochkor című műsorába Kovács Kokó István. A vasárnap esti adásban arról is mesél, amiről egy ideje szinte mindenki kérdezi: kik szerepelnek majd a Sztárboxban.

Anettka vs. Pandora. Dopeman vs. Majka. Ganxsta Zolee vs. Rékasi. Az ATV #Bochkor című műsor vendégei is felelevenítették a Sztárbox történetének legemlékezetesebb ütközeteit, köszönhetően annak is, hogy a műsor egyik vendége a héten Kovács Kokó István volt. Mint nemrég kiderült: a műsor idén visszatér, és Kokó ismét elfogadta a felkérést: a szakmai háttér megteremtésén dolgozik majd idén is. A felvételt követően válaszolt a naphire.hu kérdéseire is - de nem csak a boksz, a gyereknevelés kapcsán is.

Naphire.hu: Legendás műsor tér vissza - mi minden változott azóta?

Kovács Kokó István: “17-18 év telt el azóta és nagyon sok minden változott. Egy valami nem, az én feladatköröm továbbra is az, ami az első kettőnél volt: a létező legkomolyabb szakmai hátteret biztosítani a rendezvényhez. És én ezt vállaltam: ez nem csupán egy sztárműsor, egy showműsor lesz, hanem egy sportesemény is. Ennek pedig az egyik alapfeltétele, hogy felkészült edzők felkészült versenyzőket engedjenek majd a szorítóba. Ezért felelek.

Naphire.hu: Nagy a várakozás, mindenki neveket szeretne hallani…

Kovács Kokó István: “Gőzerővel folyik a versenyzők kiválasztása. Én azt tettem rögtön hozzá ehhez a történethez, hogy mindenkinek, akit akár az RTL megkeres, akár ő kereste meg a csatornát, ahhoz, hogy szorítóba léphessen, egy komoly orvosi ellenőrzésen kell átesnie. Egy szigorú szakmai felmérésen, mert nem akarunk senkit olyan helyzetbe hozni, hogy bár ő ezt szeretné, de egyébként nem alkalmas rá. Egy biztos: a jelenleg meglévő névsor azt mutatja, hogy a 2004-2005-ös sikernél is nagyobb lehet az idei. Olyan húzónevek és olyan emberek vannak benne, akik ráadásul nem csak pillanatnyi celebek, hanem emblematikus figurái a magyar közéletnek. Konkrétumokról egyelőre nem beszélhetek.”

Naphire.hu: A helyszínről már lehet tudni?

Kovács Kokó István: “Ez egy nagy produkció. Ugye mi az első két alkalommal is kimentünk az RTL székházból. Az első alkalommal a cirkuszba, másodszor a Nemzeti Sportcsarnokba. Hasonló, nagyméretű helyszínben gondolkodunk, és nem csak a tévéképernyőn keresztül hanem a helyszínen is lehet majd buzdítani a sztárokat.”

Naphire.hu: Ezek szerint bárki megnézheti? Lehet majd jegyet venni rá?

Kovács Kokó István: “Ez majd a gyártóknak a feladata és felelőssége lesz, hogy mekkora és milyen méretű rendezvény lesz. Ami biztos: a sportszakmai rész az egy tökéletes ökölvívó gálának lesz megfelelő. Bevonulással, bevonuló zenével, szorítóval, profi mérkőzésvezetőkkel, mindennel, amit korábban megszokhattak a nézők is.”

Naphire.hu: Legalább ennyire szívmelengető téma: milyen most már nagyon sokgyermekes apukaként az élet?

Kovács Kokó István: “További feladatokat ad nekem az életben, amikről itt, a Bochkor Gábor műsorában is beszéltünk, hogy 50 felett az ember már úgy gondolkodik, hogy: mennyi van még… Nekem egy nagy lehetőséget adott, hogy meghosszabbodott az aktív életem, mert feladatom van, kötelességem van és ez egy jó dolog. Meg ráadásul rengeteg boldog percet jelent most 53 évesen egy 11 hónapos gyereket nevelgetni és látni a fejlődését. Talán több időm és talán több energiám is van most rájuk, mint mondjuk még volt ennél is aktívabb életkoromban, huszonévesen a két nagy gyerekre.”

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés