Hirdetés

Kovács Kati terápiára jár, ezektől a tünetektől szenved

Garai Kitti portré Garai Kitti

A Kossuth-díjas énekesnő még mindig szenved a koronavírus utóhatásaitól: tavaly óta egyáltalán nem érez ízeket és szagokat, ezért szakemberhez fordult segítségért.

Kovács Kati a Blikknek mesélte el, hogy tavaly elkapta a koronavírust, amelynek tüneteitől még a mai napig szenved. "Magam vagyok a bizonyíték arra, hogy a védőoltás hatásos. Egy napig voltak enyhe tüneteim, gyengélkedtem kicsit, és a tesztem is csak azon a napon volt pozitív" - mondta az énekesnő, aki néhány nappal később már 600 ember előtt énekelt a színpadon. 

"Akkor már negatív volt a tesztem, és nem is éreztem magam rosszul. Még akkor is gondolkodtam rajta, hogy elmenjek-e az esti fellépésre, de hatszáz ember várt rám, és én nem akartam őket cserben hagyni. Bár a torkom még nem volt az igazi, kicsit köhögtem is, a közönség utólag azt mondta, ezt észre sem lehetett venni" - árulta el. 

Szerencsére az énekesnő hamar kiheverte a betegséget, de sajnos a mai napig szenved a koronavírus utóhatásától. 

"Azóta teljesen jól érzem magam, viszont a szagokat és az ízeket nem érzem. Ez elég kellemetlen, mert egyébként sem fordítok nagy figyelmet az étkezésre, és most még élvezni se tudom. Szakemberhez fordultam, aki megpróbálja visszahozni a szaglásomat és az ízlelésemet, bízom benne, hogy sikeres lesz a terápia. Kicsit fáradékonyabb is vagyok, de ezt betudom annak, hogy tél van, és ilyenkor nem mozgok annyit, mint amire igényem lenne" - mondta az énekesnő.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés