Hirdetés

Mi történhetett? Kovács Kati több koncertjét is lemondták

Garai Kitti portré Garai Kitti

Nehéz helyzetbe kerültek a zenészek Magyarországon az elmúlt három évben, a Covid óta teljesen átalakult a szórakoztatóipar.  Mint ismert, a pandémia idején nem léphettek színpadra az énekesek, most pedig a rezsiválság miatt marad el több koncertjük is. 

Kovács Kati a Blikknek elárulta, ami jön felkérés, azt szívesen vállalják, főleg azért, mert az utóbbi hónapokban sok koncertet nem tudtak megcsinálni. 

Sajnos, az utóbbi időben sorra mondták le a fellépéseket a fűtésszámla, a megemelkedett költségek miatt. Nemrég voltunk például Békéscsabán fellépni, ahol a közönség fűtötte be a nagy sportcsarnokot. Szóval ami két éve a Covid volt, az most a rezsiválság, a háború, a gazdasági helyzet. De azért próbálunk újra fellépni, az őszi időszakról több koncert is átkerült a tavaszra, de azt látjuk, hogy ahogy jön a jobb idő, sűrűsödnek a felkérések.

Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar énekesnő a Covid kapcsán azt is elmondta, hogy bár sikerült kigyógyulnia a vírusból, de a szövődményekkel a mai napig küzd, ugyanis sem a szaglása, sem pedig az ízlelése nem jött vissza. 

"Gyakorlatilag egy napig voltam fekvőbeteg, akkor mondjuk azt éreztem, hogy nem kapok levegőt, mentőt akartam hívni. Ám most már jól vagyok" - mesélte Kovács Kati, aki korábban azt is elárulta, hogy szakemberhez fordult, aki megpróbálja visszahozni a szaglását és az ízlelését.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés