Hirdetés

Ilyen állapotban van a Jászai Mari-díjas színész: megszólalt a lánya

Nap Híre portré Nap Híre

Körtvélyessy Zsolt korábban szívműtéten esett át, azonban bakteriális fertőzés miatt újra kórházba került. A Jászai Mari-díjas színészt immár harmadik hete tartják megfigyelés alatt, most pedig az egyetlen lánya, Kinga is megszólalt az édesapja állapotával kapcsolatban. 

Mivel a színész szervezetét egy súlyos bakteriális fertőzés támadta meg, ezért látogatni sem lehetett, lánya is csak telefonon tudott érdeklődni az édesapja állapotáról. "Nagyon nehéz időszakon vagyunk túl, legalábbis remélem, hogy túl vagyunk rajta" - fogalmazott a Bors megkeresésére Kinga, aki összeomlott, amikor megtudta, hogy édesapját az intenzív osztályon kezelik a szívműtét után. 

"Édesapámon ma, szerdán még vizsgálatokat végeznek, továbbra is kapja az antibiotikumokat, de az orvosok azt mondták, hogy ha minden lelete jól néz ki, akkor pénteken haza is engedik. Ez nagy megkönnyebbülés. Rettenetesen aggódom érte" - mondta a fiatal édesanya. Hozzátette: "Apukám erős ember, bíztam benne és reméltem, hogy legyőzi a betegséget is. Nagy szükségünk van rá, nekem ő a mindenem és a kislányom is rajongva szereti a nagypapáját. Még nagyon sokáig itt kell lennie velünk. Arról nem beszélve, hogy aput Kecskeméten is várják, a jövő héten ha minden jól megy, megkezdheti a próbákat. Tudom, hogy nagyon vágyik már oda is..." 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés