Hirdetés

Kórházba került a Jászai Mari-díjas színész: életmentő műtéten esett át

Garai Kitti portré Garai Kitti

Körtvélyessy Zsoltot, a Barátok közt egykori sztárját a Gottseges György Országos Kardiológiai Intézetben látták a napokban. A színész bevallotta, komoly műtétet hajtottak végre rajta, de szerencsére még épp időben észlelték a bajt. 

Körtvélyessy Zsolt, Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művész egy ideje már érezte, hogy nincs minden rendben, ezért orvosi vizsgálatok alá vetette magát, ahol hamar kiderült, hogy baj van. 

Volt egy enyhe, de visszatérő szédülésem, aminek utána akartam járni, mert odafigyelek az egészségemre. Hamar kiderült, hogy ezt nagyon jól tettem, mert egy vizsgálat során kiderült, hogy a nyakamban eltömődött egy ér. Kilencven százalékos volt már az elzáródás, az orvosoktól pedig megtudtam, hogy ha nem kezelik időben a problémát, akár sztrók is felléphetett volna nálam – 

árulta el a Blikknek a színész, aki már túl van a nehezén. Megműtötték, majd az intenzív osztályra került, most pedig a megfigyelő kórteremben fekszik. 

Néha vannak fájdalmaim, de összességében most már jól vagyok. Ha minden jól megy, hamarosan hazaengednek. Szerencsére jelenleg szakmailag épp nyugodtabb időszakot élek, így a műtét nem befolyásol a színházi feladataimban. Mire meggyógyulok, dolgozhatok tovább Kecskeméten

- tette hozzá Körtvélyessy, aki nagyon hálás a főorvosnak és az ápolóknak. Azt is elmondta, a lánya, Kinga minden nap meglátogatja, nagyon vigyáz rá és gondoskodik róla. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés