Hirdetés

Hetek óta kórházban ápolják a népszerű magyar művészt

Garai Kitti portré Garai Kitti

Maros Gábor ma lett 75 éves, ám a születésnapját nem otthon tölti. Mint azt a Blikk megtudta, a színművész-operaénekes egy ideje már gyengélkedik, jelenleg is kórházban ápolják. 

A lap születésnapja alkalmából szerette volna felköszönteni a színművészt, ám a telefonját a felesége vette fel és elmondta, hogy sajnos, nem tudja adni a férjét, majd bontotta a vonalat. 

"Sajnos, nem sok mindent tudok róla, csak annyit, hogy nincs jól, hetek óta kórházban van. Nem tudjuk, hol fekszik és pontosan mi a baja, pedig szívesen meglátogatnánk. A telefonját a felesége kezeli, de ő sem túlzottan közlékeny, csak annyit mond, hogy gyengélkedik, ezért szorul orvosi kezelésre. Úgy tudom, a tavalyi sztrókja után teljesen felépült, de aztán ki tudja, mi lehet a gond" - mesélte a színész egyik kollégája. 

Mint ismert, Maros Gábor mögött nehéz évek vannak, ugyanis sokáig anyagi gondjai voltak, miután egyik színház vagy társulat sem alkalmazta. Tavaly végre sikerült eladni a házát, ezzel megoldódni látszottak a pénzügyi nehézségek. Magánéleti problémái is adódtak, aztán sztrókot kapott. Végül a házaspár ismét egymásra talált, majd a színész egészsége is helyrejött.

A lap megkereste a színművész két jó barátját is, Tordai Terit és Gór Nagy Máriát, de ők sem tudják, mi történhetett Marossal. Mint mondták, nagyon régen nem beszéltek vele, teljesen eltűnt az utóbbi időben.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés