Hirdetés

Kórházi ágyából küldött videót a rajongóinak a hóbaleset szenvedett sztár

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Ahogy arról a Naphíre is beszámolt, hótakarítás közben szenvedett balesetet Jeremy Renner amerikai színész, aki kórházba került. A baleset után a szóvivője közölte, hogy a sztár állapota kritikus, de stabil. Egy műtéten is átesett azóta,mivel a baleset után komoly tompa mellkasi traumát és ortopédiai sérüléseket szenvedett.

Az 51 éves sztár szerdán egy szelfit tett közzé a kórházi ágyából, ezzel nyugtatta meg a rajongóit, barátait és családtagjait, hogy jól van. A fotót több mint 6,8 millióan kedvelték, és a Marvel-filmekből ismert színészek is a jókívánságaikat küldték Rennernek. A kép mellé pedig a színész azt írta, hogy "köszönöm a kedves szavakat. Nem vagyok túl jól, hogy sokat írjak, de sok szeretetet küldök mindannyiótoknak".

Most pedig a Twitter-oldalán egy rövid videót tett közzé. A felvételen a kétszeres Oscar-jelölt színész samponos masszázst kap a nővérétől, miközben az édesanyja nézi. A videó mellett pedig köszönetet mondott a családtagjainak, a "csodálatos fürdőnapért" - írja a 444.hu.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés