Hirdetés

Kétségbeesetten keresik a választ a szülők, akiknek azután halt meg a kislánya, hogy hazaengedték a kórházból

Nap Híre portré Nap Híre

Hörgőgyulladás miatt kezelték a kórházban a másfél éves kislányt, ám miután javult az állapota, hazaengedték. Mindössze másfél napot töltött otthon, amikor összeomlott a keringése és meghalt. 

A fél éves kislány nemrég súlyosan megbetegedett, így az aggódó szülők azonnal a kórházba rohantak vele. A babát február 10-16 között bent is tartották hörgőgyulladás gyanújával a kórházban, azonban, mikor állapota már jelentős javulást mutatott, az orvosok saját felelősségre ugyan, de hazaengedték a picit – írja az ATV

A kórház az aggódó anyának azt is kijelentette, hogy kislánya megfelelő kezelést kapott és egészséges, így nyugodt szívvel haza is vihetik. Ezt Erzsébet és Csaba meg is tette, és pár napig teljes volt a család boldogsága. Február 20-án azonban a kislányon furcsa tünetek jelentkeztek, állapota pedig egyik pillanatról a másikra olyan rohamosan leromlott, hogy a szülők rögvest tárcsázták a segélyhívót. 

A mentősök azonnal a helyszínre értek, ám a kislány szíve addigra már leállt, és hiába kezdték meg az újraélesztést. A csecsemő életéért küzdő csapattal a fedélzetén el is indult a gyermekmentő a szatmárnémeti kórházba, azonban az orvosok minden erőfeszítése ellenére a pici az úton, a mentőkocsiban elhunyt.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés