Hirdetés

Kórházba került Gáspár Bea, kibírhatatlan fájdalmai vannak

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Egy kórházi ágyról, infúzióra kötve jelentkezett be Gáspár Bea a közösségi oldalán a Péterfy kórházból kedden. Azóta kiderült, súlyos derékfájdalmai miatt került kórházba. Elárulta, egy forgatás után taxival ment haza, és amikor kiszállt az autóból, olyan erős fájdalmat érzett, hogy szó szerint összeesett az utcán. Nem emelt meg semmi nehezed, mindez egy rossz mozdulat következménye volt.

Még sosem éreztem ilyen kibírhatatlan fájdalmat. Megmozdulni sem tudtam, csak tehetetlenül feküdtem a földön

– nyilatkozta a Blikknek Bea asszony, akinek a segítségére egy közeli étterem dolgozói siettek, majd a férjét is értesítették. Hozzátette: felvitték a lakásba, majd Győző egyből a kórházba vitte, ahol rögtön megvizsgálták. Kiderült, idegbecsípődése van, amire gyulladáscsökkentő gyógyszert és infúziót kapott. Jelenleg is nagy fájdalmai vannak, csak nehezen tud mozogni.

A lábamat sem tudom felemelni, ezért az orvosom arra gyanakszik, hogy talán gerincsérvem van. Ma megyek MRI-vizsgálatra, ott majd kiderül

– folytatta a sztár, aki mellett végig ott volt a férje, aki rettenetesen aggódott érte és folyamatosan fogta a kezét. Bár nem tudják, hogy mire számíthatnak, de bíznak a teljes felépülésben.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés