Hirdetés

Tudtak Korda György nagy titkáról?

Garai Kitti portré Garai Kitti

Korda György és Balázs Klári 1982 óta házasok, de sosem született közös gyerekük. Ám azt kevesen tudják az énekesről, hogy van egy lánya, aki Kanadában él. 

Mint ismert, Korda György először Kovács Ibyt, az Operettszínház primadonnáját vette el feleségül. A kapcsolatuk csupán néhány hónapig tartott, azonban papíron nem váltak el, így még 20 évig házasodtak maradtak. Az énekes erre csak akkor jött rá, amikor elhatározta, hogy feleségül veszi Balázs Klárit. 

A művész akkor felhívta az egykori feleségét, és elmondta neki, hogy itt az ideje elválni.  Kovács Ibolya tréfásan csak annyit mondott: "Mire ez a nagy sietség?” Korda ekkor bevallotta, hogy szeretne megnősülni, ehhez azonban az kell, hogy hivatalosan is elváljanak - szúrta ki a Promotions a Mindenség podcast egyik jelenetét, ahol Korda elmesélte ezt a történetet. 

Végül az énekes 1982-ben feleségül vette Balázs Klárit. Gyermekük azonban sosem született, mert sokáig nem fért bele az életükbe egy kisbaba, amikor pedig oda jutottak volna, már késő volt. 

Korda György nagy titkát azonban sokan nem tudják: van egy lánya, aki Kanadában él. Mivel az énekes nem tartja a kapcsolatot a gyermekével, ezért nem is beszél erről a témáról sokat, így azt sem lehet tudni, hogy kinek a hibája miatt távolodtak el egymástól. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés