Hirdetés

Korda György szívszorító története: ezért bánkódik már 30 éve

Garai Kitti portré Garai Kitti

Az énekes őszintén beszélt arról, hogy van egy olyan dolog, amit nagyon megbánt az életében, és emiat már közel 30 éve emészti magát.

Korda György január 4-én töltötte be a 84. életévét, és bár megőrizte energiáját és a jókedvét, mégis van egy olyan dolog a múltjában, amit már nagyon megbánt. A magyarok egyik kedvenc énekese a hot! magazinnak mesélte el a szívszorító történetet, ami miatt már közel 30 éve emészti magát - szúrta ki a Life.

"Édesanyám sokáig a József körúton lakott egy udvari, egyszobás lakásban; amikor megnyitottuk a szállodánkat, mondtam neki, hogy költözzön hozzánk, ott mindenki lesi majd a gondolatait. Addig győzködtem, míg végül belement, és elhagyta a megszokott otthonát; ez viszont boldogtalanná tette. Kerestem a kedvét, de nem volt ott a kis presszó, a közért, a barátnők: hiányzott neki a korábbi élete. Hatalmas tanulság ez számomra, hogy egy idős fát nem lehet átültetni. Ez a történet harminc év távlatából is elszomorít, és másként csinálnám, ha újrakezdhetném az életemet" -

- vallotta be az énekes.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés