Hirdetés

Már csak néhány óra van hátra Korda György és Balázs Klári nagy dobásáig

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Komoly ígéretet tettek a rajongóknak, akik biztosan nem fognak csalódni.

Csütörtök este óriási bulit csapnak Kordáék a Budapest Parkban: 12 ezer ember előtt koncerteznek majd, ezután pedig egy több mint 50 helyszínből álló turnéra indulnak, amelyet már alig várnak. A Budapest Parkban a Korda–Balázs házaspár dalait feldolgozó közreműködő vendégek között lesz Csonka András színművész, Csordás Tibor, a Fiesta együttes volt tagja, Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Péter, valamint Schoblocher Barbara, a Blahalouisiana frontembere is. 

Balázs Klári és Korda György testben és lélekben is felkészülten várják koncertjüket, a Borsnak Klárika komoly ígéretet tett a bulival kapcsolatban.

"Fizikailag nem igényel különösebb rákészülést a ma esti buli, hiszen Gyuri és én is alaposan edzésben vagyunk, mivel folyamatosan koncertezünk. Ami igaz, az igaz, ehhez a bulihoz kell majd szufla, hiszen mégiscsak majd' másfél órát leszünk a színpadon, de azt már most megígérhetem, hogy kirúgjuk a Park oldalát" – mondta Balázs Klári, aki a beszélgetés közben is az utolsó simításokat végezte a saját és persze Korda György fellépőruháin. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés