Hirdetés

Élete tragédiájáról vallott a 84 éves Korda György

Garai Kitti portré Garai Kitti

Ma ünnepli születésnapját Korda György, aki már több mint hat évtizede van a pályán. Az énekes a jeles évforduló kapcsán elárulta, mi élete tragédiája. 

Korda György a 84. születésnapját ünnepli. Az énekes még most is tele van energiával, jó kedve is töretlen, azonban van egy dolog, amire régóta vágyik, ám a több mint hat évtizedes pályája során nem kapta meg ezt az elismerést.

"Csodálatos dolgok történtek velem az életem során, mégis maradt hiányérzetem. Nehéz erről beszélni, mert sokan azt hihetik, panaszkodni akarok, pedig nem. Mindenkinek lehet véleménye a képességeimről, az alkotói munkásságomról, de az nekem rosszul esik, hogy 65 éves pályafutásom alatt egyszer sem voltam az év énekese. Úgy érzem, ez egy kicsit művészileg degradáló rám nézve. És ha a miértre keresem a választ, nem találom” 

- vallott élete tragédiájáról Korda György, aki nem tudja, hogy büszkeséget vagy szomorúságot érezzen a kora miatt. Az énekes azt is hozzátette, nem tartja kizártnak, hogy már lekésett arról, hogy bármilyen művészeti elismerést kapjon. 

Korda György a Blikknek a jövőbeli terveiről elárulta: még sokáig szeretne a színpadon maradni. 

Ahogy arról korábban a Naphíre is beszámolt, Korda György és felesége, Balázs Klári tavaly év végén nagy bejelentést tettek: élő zenekaros turnéba vágnak. "Befejeztük azt, hogy ketten állunk tízezer ember előtt a színpadon. Május 4-én a Budapest Parkban lesz egy koncertünk, ahol már nemcsak ketten lépünk színpadra, hanem lesz zenekar, vokalisták, táncosok és látvány, egyedi háttérvetítés is" - jelentette be korábban Balázs Klári, aki ezt is bevallotta, életükben először dolgoznak egy komoly menedzsmenttel.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés