Hirdetés

Nem vették komolyan a kórházban, elvesztette kisbabáját egy édesanya

 portré

Kétszer is meg kellett gyászolnia újszülött gyermekét annak az édesanyának, aki szülési fájdalmakkal ment be egy kórházba. 

Alisha Pegg fájásokkal érkezett be egy kórházba, de az orvosok hazaküldték, mivel korán volt még a kiírt időponthoz. 

Kétszeresére nőtt a fájdalmam és rosszul voltam, és amikor felhívtam az orvost, azt feltételezték, hogy hólyaghurutom van. Ennek ellenére bementem a kórházba, mivel nem éreztem, hogy Grace mozogna. Amikor a szülésznő megkérdezte, milyen fájdalmat érzek, az első szó, ami elhagyta a számat, az a vajúdás volt. Mivel már szültem korábban, tudtam, milyen érzés, és a magzatvizem szivárgott

– mondta el Alisha a The Sun-nak. 

A nő otthonában, koraszülöttként hozta világra a kis Grace-t. A mentősök kórházba szállították őket, majd a gyermeket elvitték az újszülött sürgősségi osztályra. Egy óra múlva rossz hírekkel tértek vissza, azt mondták az édesanyának, hogy a baba meghalt. 

Alisha és a kis Grace
Alisha és a kis Grace The Sun

Azt mondták, hogy Grace nem élte túl, de 45 perccel később élve hozták fel hozzám. Másnap reggel azt mondták, hogy nem tudtak orvosi segítséget nyújtani neki és reggel fél hétkor meghalt. Kétszer kellett meggyászolnom a lányomat

– zokogta Alisha.

A kórház őszinte részvétet kívánt a családnak és biztosították őket arról, hogy a jövőben komolyabban fogják venni az ilyen eseteket.

 

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés