Hirdetés

Hoppá: Köllő Babett szerint Majka igazi férfi

Nap Híre portré Nap Híre

A színésznő szerint fontos a nagyvonalúság és a humorérzék.

Köllő Babett a Stories Podcast vendége volt, ahol a műsorvezető egyebek mellett arról kérdezte, milyen számára az igazi férfi. A színésznő az elején leszögezte, hogy olyan, mint a férje, aztán úgy folytatta: nagyon szereti, ha egy férfi nagylelkű és gáláns - írja a 24.hu

Szerinte ez a nagylelkűség akár apró gesztusokban is megmutatkozhat. Ennek érzékeltetésére elmesélt egy történetet Majkáról, akivel már a Sztárban Sztár előtt is hosszú évekre nyúlt vissza az ismeretségük.

"Mindenkinek téves elképzelése van arról, hogy mennyit keresnek a színészek. Amikor még jártuk a vidéket, játszottunk egy darabot csodálatos olasz slágerekkel, és a főszereplő Majka volt. Mi évekig játszottunk egy színházi darabban, és zseniális volt benne a csávó. Egy fellépés után beültünk kajálni valahova. Akkor ő már járt fellépésekre, saját lemezei voltak, és képzeld el, mire megvacsoráztunk, kifizette mindenkinek a vacsoráját. Na, így értem, hogy valaki nagyvonalú és gáláns, ez számomra nagyon fontos"

– idézte fel Köllő Babett, majd elmondta, számára attól (is) férfi a férfi, hogy nagyon jó a stílusa, igényes, és humoros.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés