Hirdetés

Ezt nem hisszük el: az igazgató bénázott, egy diák mémet csinált belőle, erre kirúgták a kollégiumból

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Két héttel az érettségi előtt kellett elhagynia a kollégiumot egy diáknak.

A diák állítása szerint azért rúgták ki az érettségi előtt a kollégiumból, mert mémet csinált az intézmény igazgatójáról, aki egy ünnepségen fordítva tartott egy nemzeti színű szalagot. 

A történet azzal kezdődött, hogy a kecskeméti Táncsics Mihály Kollégium új focipályájának avatóünnepségén készült egy kép, amely felkerült a Facebookra is. Azonban ez a kép manipulálva lett, ráadásul nem is sikerült túl jól, ugyanis ráközelítve látszott, hogy Bibok Róbert igazgató kezével és a szalaggal valami nem stimmel - írja a Kecsup.hu.

Balról a második Bibok Róbert, az intézmény igazgatója
Balról a második Bibok Róbert, az intézmény igazgatója Fotó: Táncsics Mihály Kollégium/Facebook

Ez megtetszett a diákoknak is, sőt olyan is volt, aki mémet csinált a kínos bakiból. Miután a történet nyilvánosságra került, az intézményvezető tagadta, hogy a diákot kirúgták volna, csak egy "személyes pedagógiai célú elbeszélgetés történt" vele, ahol állítólag elismerte, hogy hibázott. Ekkor közölte vele, hogy feljelentést nem tesz, de a kollégiumi ballagáskor, vagyis még az érettségi előtt el kell hagynia a kollégiumot.

Ez meg is történt, így a kiskőrösi diák testvére albérletébe költözött, onnan járt be az érettségikre is. Azt ő is elismerte, hogy papíron nem történt kirúgás, így a jogviszonya továbbra is fennáll, de a kollégiumban nem maradhatott. Arról is beszélt, hogy a mémmel csupán annyi volt a célja, hogy oldja a feszültséget az érettségi előtti napokban.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés