Hirdetés

Váratlanul Kollányi Zsuzsi is bejelentette, hogy vége a házasságának

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Ahogy arról lapunk is beszámolt, kedd este jelentette be Peller Anna és Lukács Miki, hogy 14 év házasság után a válás mellett döntöttek, most pedig egy újabb magyar sztár sokkolta a rajongókat a váratlan bejelentésével.

Kollányi Zsuzs az Instagram-oldalán tudatta a követőivel, hogy hét év után a férjével úgy döntöttek, hogy felbontják a házasságukat. Az énekesnő a bejegyzésben úgy fogalmazott, hogy a férjével mostantól a baráti szeretet és nem a házasság zászlaja alatt szeretnék tovább nevelni gyermekeiket.

Sok-sok dolog előzte meg ezt a döntésünket és hisszük, hogy ez így lesz a legjobb. [...] Felhajtás helyett békében és nyugalomban szeretnénk elrendezni a magunk és a gyermekeink életét

- írta. Zsuzsi a múlt héten a Blikknek nyilatkozott a magánéletéről, és elmondta: élete legnehezebb időszakát éli át, mivel az idei év számos lelki hullámvölgyet hozott számára. Kiemelte, mindennap azon dolgozik, hogy rendben legyen, ám ez sokszor nem könnyű.

Szerencsések vagyunk a férjemmel, hogy három ilyen csodálatos gyermekünk született. Azt gondolom, az az első és legfontosabb feladatunk, hogy őket békességben, barátságban felneveljük, és ez örök szövetséget jelent kettőnk között

- mondta a lapnak az énekesnő, és hozzátette azt is, hogy a férjével most is mindenhova együtt mennek a gyerekekkel, és nem is szeretnének ezen változtatni. A gyerekeknek azt szeretnék mutatni, hogy a változások ellenére is minden működhet továbbra is ugyanolyan szeretetben, mint eddig. És az a céljuk, hogy a válásból ne érzékeljenek semmit.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés