Hirdetés

Durván kifosztotta apját a Kőgazdag Fiatalok sztárja

Nap Híre portré Nap Híre

Kőgazdag Aurél megtalálta az apja kocsijában az apja bankkártyáját, és barátja javaslatára használni kezdték.

Ritka irritáló társulat jött össze a TV2 realityjében. Ezen már bosszankodtak Önök és mi is , aztán megtudtuk, hogy Kőgazdag Mettának tényleg csak a pénz számít egy párkapcsolatban , egy másik szereplőről azt, hogy se a Himnuszt, se a Szózatot nem tudja, mert a maga részéről „nem izél ilyeneket”. 

Most Kőgazdag Aurélen a sor, aki apja bankkártyájáról költött el annak tudta nélkül 30 millió forintot. Bár ez bűncselekmény, a fiatalember minden bizonnyal megússza a büntetőjogi felelősségrevonást, apja beérte büntetésként egy húsvéti pénzmegvonással. 

“Én alapvetően egy jó gyerek vagyok. Én nem szoktam ilyeneket csinálni, hogy találok egy kártyát, adott esetben apukám kártyáját, és akkor menjünk el vásárolni! Nem is nyúlok a bankkártyájához, mindig max azt mondom: utaljon, ha kell valami. Nem szoktam elvenni pénzt, de kibújt belőlem a kisördög, mert ott volt a Barni” – vallotta be a reality-ben a 19 éves, esti tagozatos tanuló, aki végül 30 millió forintot költött el apja bankkártyájáról.

“Egyik luxusüzletből mentünk a másikba. A végén már alig bírtam el a szatyrokat” – mesélte Aurél, aki a barátjával annyi mindent vásárolt össze az Andrássy úti luxusboltokban, hogy még az autóba is alig fértek be a holmikkal. “Elég erős kör volt. Kicsit ég is a fejem, mert 30 milliót költöttünk apa kártyájáról. Apa, bocsi!” – jegyezte meg.

Kőgazdag Aurél azonban lebukott az apja előtt, aki telefonon vonta kérdőre. Elsőre hazudott az apukájának, és nem vallotta be, hogy ő használta a bankkártyáját. Végül úgy látta jónak, hogy jobb, ha mégis elárulja az igazságot. Alaposan megjárta: húsvéti pénzlevonás lett a büntetése. 

“Szerintem teljesen jogos volt az, hogy azt mondta, hogy elveszi a húsvéti pénzemet. Én is ezt tettem volna, ha lenne gyerekem. Szerintem még szobafogságot is adtam volna neki” – mondta Aurél.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés