Hirdetés

Botrány Debrecenben: így még nem bántak a legendás bajnokkal

Somló-Bakos Dalma portré Somló-Bakos Dalma

Meglátogatta edzés közben a debreceni gyerekeket a kétszeres világbajnok asztaliteniszező Klampár Tibor, ám a legendát egyszerűen kiküldték a teremből.

“Engem így még nem fogadtak sehol, mint itt, hogy szinte kiküldtek egy asztalitenisz-teremből, ezt kikérem magamnak” - mondta felháborodva Klampár Tibor. A kétszeres világbajnok asztaliteniszezőt az utánpótlás pingpongcsapat edzésére hívták meg Debrecenbe, ám a látogatás nem várt fordulatot vett. 

A legendás játékost a DAK-DEAC volt főtitkára, Gacsályi István hívta meg Debrecenbe. Klampár Tibort azonban egyszerűen kiküldték a gyerekek edzéséről.

“Hogy őszinte legyek, fel vagyok háborodva, szerintem így nem lehet bánni egy világbajnokkal, annak idején például Kínában több ezren tapsoltak nekem. Én szerény embernek tartom magamat, de ettől függetlenül azt hiszem, hogy valamit már letettem az asztalra ebben a sportágban, mindenhol tisztelettel és szeretettel fordulnak felém. Éppen ezért erre nem számítottam, nem gondoltam volna, hogy ilyen megtörténhet” - nyilatkozta a világklasszis asztaliteniszező a Sportal cikke szerint.

A DAK-DEAC elnöke, Horovitz Tamás úgy reagált, hogy szerinte senkit sem küldtek ki a teremből. Amikor Gacsályi István jelezte nekik, hogy Klampár Tibort elvinné az asztalitenisz központba, gyors egyeztetés után arra jutott, hogy túl feszes a programjuk, a látogatás nem férne bele az időbe így megköszönte, de visszautasította a lehetőséget.

“Ehhez képest megjöttek Tiborral úgy, hogy nem számítottunk az érkezésükre” - mondta az elnök. Horovitz Tamás hozzátette, hogy máskor, szervezett keretek között szívesen várják vissza Klampár Tibort.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés