Hirdetés

Kiszivárgott az év dala, ilyenre sikerült Britney Spears nagy visszatérése

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Nem indul zökkenőmentesen a pophercegnő nagy visszatérése. Az énekesnő hat év után először ad ki új számot, ráadásul egy igazi legendának számító zenésszel, Elton Johnnal. A Hold Me Closer című szám, - ami a brit előadó Tiny Dencer dalának az átdolgozása - nemrég kiszivárgott az internetre, mégpedig pont a hivatalos premier előtt.

Mindez a két világsztárnak, sőt a rajongóiknak sem tetszett. Egyikük Twitteren borult ki, a dühös rajongó úgy fogalmazott, hogy "tiszteletlenség, hogy valaki képes tönkretenni Britney első kislemezének kiadását, amit 15 év után először tehet meg szabad nőként". Majd arra bíztatott mindenkit, hogy ne hallgassák meg az interneten terjedő kalózfelvételeket, akkor sem, ha kíváncsiak rá - írja az Index.

A szivárgás után kiderült az is, hogy a Hold Me Closer eredetileg augusztus 19-re, vagyis mára tervezett megjelenése csúszni fog. A hírek szerint Britney kérésére változtatni fognak a dalon, az viszont nem derült ki, hogy mikorra várható a szám megjelenése, nem kapott új premierdátumot a dal.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés