Hirdetés

Biztos, hogy csak egy csók volt? Kiszel Tünde szerint lánya táncpartnere rendszeres vendég lesz náluk

Nap Híre portré Nap Híre

Úgy tűnik, a celeb nagyon megkedvelte Bődi Dénest.

Ahogy a Naphire.hu is beszámolt róla, a Daning with the Stars szombati adásában Hunyadi Donatella és párja, Bődi Dénes a produkciójuk végén váratlanul megcsókolta egymást. Sokan találgattak, hogy igazi csókról volt-e szó, de Donatelláék is úgy nyilatkoztak: nem egyszerű színpadi csókról volt szó.

Természetesen Kiszel Tündét is megkérdezték lánya produkciójáról. A celeb nem titkolta, hogy csalódott volt Donatella kiesése miatt, szerinte nem nekik kellett volna búcsúzniuk a produkcióból.

„Ha kell, ha igényli, majd vigasztalom is, de ahogy ismerem, amilyen erős, egy kis szomorúság után megrázza magát. Mert a célja, hogy megismerjék őt, hogy ne a lányomként ismerjék, az megvalósult. Az én kicsi lányom felnőtt nő lett, aki egy csoda!” 

– nyilatkozta Kiszel Tünde a Sassy szerint, aki egyáltalán nem titkolta, hogy megkedvelte lánya partnerét. 

„Itt van eleve párja, Dénes, aki egy fantasztikus bástya volt végig mellette. Tele a szívem hálával, hogy ilyen partnert kapott, az ő barátságuk nem ér véget azzal, hogy kiestek. Biztos vagyok benne, hogy gyakran lesz majd vendég nálunk, az otthonunkban, várjuk szeretettel!”

– mondta sokat sejtetően.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés