Hirdetés

Csodával határos módon előkerült a kislány, aki hat évvel ezelőtt nyomtalanul eltűnt

Garai Kitti portré Garai Kitti

Egy boltvezető ismerte fel a kislányt és azonnal értesítette a rendőrséget.

A 9 éves Kayla Unbehaun édesanyjával együtt még 2017-ben tűnt el az Illinois állambeli South Elginből. Kayla a külön élő anyjánál töltött pár napot, akivel július 4-én indultak el kempingezni. A kislányért másnap megérkezett az édesapja, azonban az anya rokonai közölték vele, hogy nem jöttek vissza a kirándulásból, mindketten nyomtalanul eltűntek. 

Kayla eltűnésének óriási visszhangja volt az amerikai sajtóban – még egy Netflix-sorozat is foglalkozott vele - írja a Index

A napokban azonban csodával határos módon előkerült a kislány. Az asheville-i rendőrség beszámolója szerint Kaylát szombat este egy bevásárlóközpontban szúrta ki az egyik üzlet tulajdonosa, aki a a Netflix Megoldatlan rejtélyek című sorozatából ismerte Kayla esetét. A boltvezető azonnal értesítette a rendőrséget. 

Miután megtalálták, átadták Kaylát az Észak-Karolinai Szociális Szolgálatnak, akik felvették a kapcsolatot a helyi hatóságokkal. Édesapja másnap el is ment érte és biztonságban hazavitte. "Szeretnénk visszavonulni a nyilvánosságtól, hogy újra megismerhessük egymást, és együtt nekivághassunk egy új kezdetnek" - mondta az édesapa.

Az édesanyát a megtalálás napján letartóztatták emberrablás miatt, és jelenleg 250 ezer dolláros óvadék ellenében tartják fogva.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés