Hirdetés

Sokkoló fordulat: elmebeteg nőre bízták a csomagtartóban holtan talált kisfiú nevelését?

Nap Híre portré Nap Híre

A nyíregyházi kisfiú halála az egész országot megdöbbentette.

Mint a Nap Híre is megírta, a segítségnyújtás elmulasztásával vádolt nő a vád szerint megetette a kisfiút, aki félrenyelt egy falatot és megfulladt. A nő azonban nem hívott segítséget, orvoshoz sem vitte és mentőt sem hívott a gyerekhez. Másnap hajnalban autóba helyezte a fiú holttestét, az egyéves húgát pedig a gyermekülésbe és elindult hazulról.

A nő két napon át autózott a környéken, miközben a szerettei próbálták elérni telefonon, de hiába keresték. Végül a búcsúlevelet is író nő a következő hajnalban elmondta a családtagjainak, hogy mi történt és végül a férjével elmentek a nyíregyházi rendőrségre, ahol bejelentést tettek a kisfiú haláláról.

A  Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság minősített segítségnyújtás elmulasztásának minősített bűntettének elkövetésével gyanúsította meg a nevelőanyát. A gyerekek vér szerinti anyja egy 17 éves ilki lány, aki jelenleg egy nyírségi anyaotthonban van a legkisebb gyerekével. A kétéves kisfiútól április végén az ilki temetőben vettek végső búcsút, ahogy azt lapunk is megírta.

A nőt az eset után kórházba szállították, ahol pszichiátert rendeltek ki a vizsgálatára, ám időközben már a kórházat is elhagyhatta. Most viszont új részletek derültek ki:

elmebeteg lehet a nyíregyházi nevelőanya, aki kétéves kisfia holttestével a csomagtartóban autózott napokig a szabolcsi városban.

A nő és férje a testvérpárt idén januárban vette magához, miuután vérszerinti édesanyjuk, a 17 éves ilki lányt anyaotthonba költöztették. A Tények úgy tudja, az ügyeit is úgy intézte, hogy közben a halott gyerek a kocsiban volt. Az elsődleges pszichológiai vélemény szerint elmeorvosi vizsgálatra is szükség van, hogy megállapítsák, beszámítható-e a nő. A család azóta elköltözött a lakásból, ahol a kisfiú megfulladhatott.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés